top of page

It’s the middle of the week and it’s time for brunch at #rethymno

* Ψάξαμε και βρήκαμε τα 3 hot-spots για brunch στο Ρέθυμνο και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες για εμάς επιλογές. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια 🥐♥️.


@fraoules - All time classic.

Όλοι περάσαμε βράδυ από τις «Φράουλες», το πρωί, όμως, μπορείς να δοκιμάσεις το αγαπημένο μας «Κρητικό Πρωινό» σε συνδιασμό με τον καφέ σου. Σίγουρα θα το λατρέψεις, παρέα με τον ήλιο, τη θάλασσα απέναντι αλλά και την παρέα σου.


@kookoo_brunch_cafe - Down/Town.

Αν είσαι urban ψυχή και θέλεις δρόμους, κόσμο και κίνηση, το “Koo-Koo” σε περιμένει να το επισκεφτείς. Στο κέντρο της πόλης, απέναντι από τους «Τέσσερις Μάρτυρες» και δίπλα στον κεντρικό. Μπορείς να το επισκεφτείς και να δοκιμάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι “healthy friendly” , το “Eggs Benedict” .


@vivliothiki_coffee - The place to be.

Φαντάζομαι πως όσα χρόνια και αν είσαι στο Ρέθυμνο σίγουρα θα έχεις κάτσει έστω και μία φορά στη «Βιβλιοθήκη». Εμείς τη λατρέυουμε, όπως λατρέυουμε και το κλασσικό “English Breakfast”. Αν είσαι ήρεμος τύπος, με vintage αισθητική η «Βιβλιοθήκη» είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις για να απολαύσεις το brunch σου.


➡️ Bonus of the week.

Αν είσαι sugar lover και πας στη «Βιβλιοθήκη» ... δοκίμασε το “Milkshake Donut” και θα μας θυμηθείς 🤫♥️.


Enjoy your day’s, with love @ontrend.gr 🙏♥️.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

@ontrend.gr X @yungmyriiio INTERVIEW.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κοντά μας τον Myrio ο οποίος θα μας μιλήσει για τη ζωή του, τη μουσική και την καριέρα του. ▪ Γεια σου Myrio. Τι κάνεις; Eίμαι πολύ καλά. ▪ Πώς περνάνε οι μέρες σ

Post: Blog2_Post
bottom of page