top of page

Τι συνέβη στην φετινή απονομή των μουσικών βραβείων MTV;

• Το show άνοιξε ο The Weeknd και έδωσε τον παλμό με το «Blinding Lights», το οποίο κέρδισε τα βραβεία για το «Καλύτερο R&B Βίντεο» και το «Βίντεο της Χρονιάς».


Ο The Weeknd ανέβηκε σε ύψος 300 μέτρων σε έναν από τους αναρίθμητους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης και καθήλωσε το κοινό.


• Ανάμεσα στις λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν, φυσικά, ήταν η εμφάνιση της Lady Gaga με την Ariana Grande για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους επιτυχία, το «Rain on me». Τα δύο αστέρια της ποπ φορούσαν πρωτότυπες μάσκες – το αξεσουάρ της εποχής -, ενώ εντυπωσίασαν με την χορογραφία τους, τη φωνή και το ταλέντο τους.


• Η εμφάνιση της Miley Cyrus και η αναβίωση του βίντεο κλιπ για το επιτυχημένο της τραγούδι «Wrecking Ball» ξύπνησε αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του νέου της τραγουδιού «Midnight Sky», η ίδια ανέβηκε σε μία ντισκόμπαλα, κάτι που μας πήγε πολλά χρόνια πίσω και μας θύμισε την παλαιότερη της αυτή επιτυχία.


Κάποιες απο τις στυλιστικές εμφανίσεις των διασήμων που ξεχωρίσαμε ήταν αυτές της Lady Gaga, Bella Hadid και της Madison Beer .


Thank u @mad_tv & @in.gr_ .

.

.

.


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page